Factor - en kundeejet forsikringsmægler

Factor er ejet af næsten 20 danske pengeinstitutter. Vi er forsikringsmægler for vores ejere og vi rådgiver desuden en lang række andre virksomheder om forsikring. Herunder særligt finansielle virksomheder og offentlige virksomheder. Factors rådgivning er forankret i kundeejerskabet. Omdrejningspunktet er altid vores kunder som gennem ejerskabet er sikret en uvildig og uafhængig rådgivning.

Vi skaber værdi

Vi sikrer vores kunder gode og billige forsikringer af høj kvalitet. Samtidig tilstræbes en høj grad af service der minimerer vores kunders arbejde. Factor er altid hurtigere og bedre til forsikring.

Rådgivningskoncept

Factor har i samarbejde med ejere og de finansielle kunder udviklet et rådgivningskoncept der sikrer et fuldt overblik, et stærkt beslutningsgrundlag og solid dokumentation. Factors rådgivning omfatter også en række specielle forsikringsløsninger og specialprodukter målrettet og udviklet til virksomheder i den finansielle sektor.
Factor Logo i flagstang
Medarbejdere
0
Aktionærer
0
Tilfredse kunder
+ 0
Factor Insurance Brokers domicil

Kontakt os

Factor kendetegnes af en høj faglig kompetence, kvalitet og et etisk kodeks, hvor der altid handles grundigt, samvittighedsfuldt, uafhængigt og uvildigt i kundens interesse.

Scroll to Top