Historie

Høgsberg  er blevet til Factor.

Høgsberg er en moderne forsikringsmæglervirksomhed som oprindeligt blev etableret af Bodil og Knud Høgsberg.

Høgsberg Assurance er specialiseret i forsikringsløsninger til finansielle virksomheder, hvor det er lykkedes at opbygge en betydelig markedsandel på grund af strukturerede arbejdsprocesser og høj faglig kompetence.

Forsikringsløsninger etableres i Danmark via danske og lokalt repræsenterede udenlandske forsikringsselskaber – men også i stor udstrækning direkte i udenlandske selskaber der kan tilbyde specialprodukter og løsninger til Høgsberg’s kunder.

I 2003 indtrådte en række af Høgsberg’s kunder i ejerkredsen og i forbindelse med årsskiftet til 2009 blev der indgået en strategisk samarbejdsaftale med Arthur J. Gallagher, som er en af verdens største forsikringsmæglervirksomheder.

I foråret 2007 blev der udarbejdet et nyt værdigrundlag og der blev tilført ressourcer med henblik på at blive en betydelig aktør inden for rådgivning og forsikringsmægling relateret til finansielle virksomheders særlige ønsker og behov.

Som et fællesejet selskab skal Factor sikre aktionærer/kunder leveringsikkerhed, rådgivning og kompetence til enhver tid.

I forbindelse med Bodil og Knud Høgsbergs pensionering 1. april 2007 tiltrådte Lars Neumann som administrerende direktør.

Den 1. november 2008 overtog Høgsberg Assurance den danske del af den skandinaviske forsikringsmægler Factor Insurance Brokers A/S.

Målet med denne akkvisition var at kunne tilbyde rådgivning og forsikringsmægling til alle former for virksomheder på tværs af brancher og organisering.

Med udgangspunkt i samarbejdet med den finansielle sektor og ønsket om ekspansion udviklede Factor et koncept skræddersyet til offentlige virksomheder.

Dette samarbejde har været meget succesfuldt og Factor samarbejder nu med mere end 10 offentlige virksomheder.

Med kontorer i Hørsholm og Hinnerup servicerer virksomheden virksomheder i hele landet.

Den 1. januar 2015 fusionerede Høgsberg og Factor med Factor som fortsættende selskab.

Den 1. april 2021 tiltrådte Klaus Ravn som ny administrerende direktør.

Lars Neumann vil fortsat være knyttet til Factor i en periode.

Scroll to Top